PRESSEMEDDELELSE

 

Stort engagement, seriøs indstilling og ikke mindst godt humør. Det skal der til. Randers Egnsteater Kor’s 15 amatør-sangere har det hele. Derfor leverer koret rytmisk kor-musik på et professionelt niveau - hver gang.

 

Randers Egnsteater Kor startede i 2000. Siden da har koret optrådt i teaterforestillinger, i kulturhuse, i kirker, til festivaler, i sportshaller, på TV, til open-air-koncerter, i forsamlingshuse, i soveværelser, på sygehuse, i drivhuse og mange andre steder.

Til korets koncerter er repetoiret rock- og popmusik i egne arrangemteter. Men koret har også arbejdet med andres materiale. Det har været sammen med Alberte, Nordjyllands Symfoniorkester, På Slaget 12, Jimmy Jørgensen, Finn Nørbygaard, Preben Kristensen, Jimmy Jørgensen, Ivan Pedersen og mange flere. 
Senest var koret med i multi-forestillingen "Watermusic". Det foregik på Randers Havn, og Watermusic blev set af ca. 15.000 mennesker.

Randers Egnsteater Kor har udgivet to CD’er. De er forlængst udsolgte, men du kan 

download’e dem begge to på www.randersegnsteaterkor.dk

Randers Egnsteater Kor, som dirigeres af Kari Steen, er et samarbejde mellem Randers Musikskole, AOF-Randers samt - naturligvis - Randers Egnsteater.

Click her for at hente pressemeddelelse som PDF-fil.

BILLEDE